Dirk Mesman

Pedagoog & muzikant

Over mij

 

Mijn naam is Dirk Mesman. Geboren is 1986 in het Brabantse Boxtel. Nu woonachtig in Beek-Ubbergen (bij Nijmegen) vader van 2 mooie dochters Nine & Lore en getrouwd met met mijn vrouw Sandra.

Als pedagoog en muzikant vul ik mijn dagen met dat waar ik het liefste mee bezig ben. Mensen en creativiteit. Deze zijn voor mij onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Muziek komt terug in mijn coachen en mensen komen terug in mijn muziek

Muziek:
Al vanaf jonge leeftijd heeft muziek een centrale rol gespeeld in mijn leven. Het begon met piano, gitaar en daarna zang. Ik heb in verschillende (cover)bands gespeeld en ben al jaren bezig met het schrijven, componeren en opnemen van muziek. Muziek is voor mij een uitlaatklep, een moment van rust, een manier van het verwerken van gebeurtenissen en het uiten van de dingen die in mijn hoofd zitten. Muziek maak ik voor mezelf, maar ook voor anderen. Voor bijzondere gelegenheden (bruiloft, begrafenis, geboorte) schrijf ik liedjes op maat. Daarnaast begeleid ik anderen in het schrijven van hun eigen muziek.
In mijn vrije tijd heeft muziek een belangrijke plek in mijn leven. Ik treed op, schrijf, repeteer en creëer muziek zo veel als mijn agenda toe laat.

klik hier voor de site van These People

© 2022 Dirk Mesman

Thema door Anders Norén