Dirk Mesman

Pedagoog & muzikant

Bandcoaching

Als jij een instrument speelt weet je als geen ander hoe fijn het is om muziek te maken. Maar weet je wat nóg leuker is?! 

Samen muziek maken! 

Speel jij een instrument, maar kom je niet van je kamer af? Heb je altijd al met anderen samen willen spelen maar durf je de stap niet te zetten? Heb je al eerder in een band gespeeld maar ging dit mis? Komt dit bijvoorbeeld door jouw autisme, heb je last van sociale angsten, of is er een andere reden waarom het niet lukt om samen met anderen te spelen? Ben je tussen de 14 en 99 jaar oud? Kom je uit (de omgeving van) Nijmegen? Dan is dit je kans! 

In samenwerking met De Lindenberg, hét culturele centrum van Nijmegen, wil ik een pilot gaan starten. Bandcoaching specifiek voor mensen die zich herkennen in de bovenstaande omschrijving

Veel is op dit moment nog niet precies duidelijk. (denk aan kosten, periode, etc.) We willen onderzoeken of er voldoende animo is om de pilot vorm te kunnen gaan geven. Heb je interesse laat dan hieronder je gegevens achter. We zullen hier op een later moment contact met je opnemen met meer informatie.

Wees niet bang, je zit absoluut nergens aan vast en we zullen jouw gegevens voor niks anders gebruiken dan om je te informeren over de pilot. 

Meld je aan

    Vul deze code in: captcha

    © 2022 Dirk Mesman

    Thema door Anders Norén